Sponsor for PC Pals Forum

Author Topic: Ebuyer  (Read 779 times)

Offline twiggy

  • Regular Member
  • **
  • Posts: 200
Ebuyer
« on: May 04, 2005, 17:02 »
hi folks its been a long time surpose thats a good thing bevause i aint had any prolbems  :D

But...........

Ican not access the ebuyer site either on IE, Firefox or Opera i no its working as i was on it in college and other people can access it at this time.

I turned my firewall off (macfee) and still no joy.

Press refresh and it just takes ages and ages to load then shows me a blank page.

Any ideas?

Offline Simon

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 68876
  • First to score 7/7 in Quiz of The Week's News 2017
Ebuyer
« Reply #1 on: May 04, 2005, 17:50 »
It's fine for me too.  Try clearing your cache and cookies, and if your firewall has a specific site 'allow' list, try putting ebuyer in there.  Other than that, maybe it's just one of those things that will rectify itself if you leave it for a while.  It could be a DNS / ISP thing, which has only affected your ISP.
Many thanks to all our members, who have made PC Pals such an outstanding success!   :thumb:

Offline twiggy

  • Regular Member
  • **
  • Posts: 200
Ebuyer
« Reply #2 on: May 24, 2005, 21:02 »
still no joy after all this time i have tryed every browser gonig and still nothing. I also have a mate with the same problem  :(

any ideas?

Offline Simon

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 68876
  • First to score 7/7 in Quiz of The Week's News 2017
Ebuyer
« Reply #3 on: May 24, 2005, 22:34 »
Are you sure you have the correct url?  Try this:- http://ebuyer.com/customer/home/
Many thanks to all our members, who have made PC Pals such an outstanding success!   :thumb:

Offline Clive

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 65607
  • Winner BBC Quiz of the Year 2015,2016 and 2017
Ebuyer
« Reply #4 on: May 24, 2005, 23:27 »
Works perfectly OK for me!
Winner BBC Quiz of the Year 2015, 2016 and yet again in 2017.

Offline Sandra

  • Ultimate Member
  • *******
  • Posts: 12155
Ebuyer
« Reply #5 on: May 24, 2005, 23:32 »
Are you and your friend using the same ISP Mark ?


Show unread posts since last visit.
Sponsor for PC Pals Forum